Waarom PVC

Waarom de keuze voor een Pvc vloer van Moduleo?

Moduleo facineert door zijn veelzijdigheid en zijn design meerwaarde. De Modulaire tegels en planken zien er met hun levensechte textuur heel realistisch uit en zijn in allehande patronen te verleggen. Ze laten u toe om uw eigen sfeer en exclusieve look te creëren. Moduelo is een streling voor het oog. Aangenaam en warm aanvoelend, geluiddempend, uitstekend bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor badkamer of keuken, want al onze producten zijn waterbestendig. Ook gebruik met vloerverwarming is geen probleem.

 

Duurzaamheid en weinig onderhoud

Onze vloeren zijn gemaakt om het zwaarste milieu te kunnen weerstaan, van kinder/peuterspeelzalen, fysiopraktijen en sportzalen, hotels, zorgboerderijen tot winkels in de hoofdstraat. Met water en 'zachte' schoonmaakproducten kunt u de vloer reinigen. Op ecologisch verantwoorde wijze en in een groene fabriek wordt een compleet gamma van recycleerbare designvloeren gemaakt. Naast hun gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid onderscheiden de vloeren zich door de continue zorg die besteed wordt aan het milieu en aan de gezondheid van de eindgebruikers. Op het vlak van de Indoor Air Quality (IAQ of luchtkwaliteit binnenskamers) voldoen de producten alvast aan de strengste normen.

 

Hygiënisch

In een gezinswoning, hotel, restaurant of openbare ruimte is hygiëne uiterst belangrijk. Met de Pvc vloeren kunnen bacteriën en vuil zich niet verstoppen en het oppervlak veegt u gemakkelijk schoon.

 

Natuurlijke 'look & feel'.

De toplaag van de tegels en planken wordt met een structuurwals voorzien van reliëf. Hierdoor kunt u de houtstructuur en de nerven of de groeven in de tegels als het ware voelen.

 

Betaalbaar

Die begeerde, met de hand bewerkte look kan duur zijn en toch bieden wij een fantastisch natuurlijk effect tegen een uitstekende prijs. U zult verrast zijn hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn.