Voordelen

  Extra groot

Tijdens het ontwikkelen van de designs, hanteert Moduleo extra grote formaten. Daardoor is er minder herhaling van dezelfde patronen en ontstaat er ook meer variatie tussen de planken en tegels onderling.

 

Haarscherp

Moduleo past een unieke techniek toe met een fijner puntraster. Daardoor zijn onze designs haarscherp en waardoor de tegels en planken uit de collecitie met het blote oog nauwelijks te onderscheiden zijn van de natuurlijke materialen.

 

Krimpt en zet niet uit

Dankzij de gepantenteerde structuur met een dubbel glasvezelmembraan hebben alle Moduleo Design Floors een uitzonderlijke dimensionele stabiliteit.

 

Geluidsarm

In tegenstelling tot andere oplossingen voor vloerbekleding, zorgen de planken en tegels van Moduleo voor minder geluidsweerkaatsing. Er zijn ook geen storende loopgeluiden in de ruimte zelf waar je je bevindt.

 

Minieme restindruk

De Moduelo vloeren beantwoorden aan strenge normen op het vlak van restindrukken veroorzaakt door stoelen, kasten hakken etc.

 

Waterbestendig

Door hun unieke samenstelling zijn de planken en tegels waterbestendig. Daardoor zijn ze ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer, een keuken of een wasruimte.

 

Streep- en vlekbestendig

De Moduleo vloeren zijn door hun sterke slijtlaag, in combinatie met de Pu-laag, bijzonder bestendig tegen vlekken en schoenstrepen. Vlekken en strepen zijn in een oogwenk verwijderbaar.