Reviews

Familie Stenacker (november 2018)

Beste Pieter, allereerst hartelijk dank voor de betonvloer die door jullie is geëgaliseerd en de mooie Pvc vloer welke door jullie is geleverd en gelegd. Hij is echt prachtig geworden de vloer en we zijn er enorm blij mee. We hebben het heel gezellig met jullie gehad, bedankt daarvoor! We zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden, kennissen etc.

 

Rino van het Schip (september 2018)

Pieter, ik wil je bedanken voor het meedenken, oplossen en het vakkundig leggen van onze Pvc vloer in onze nieuwe woning. Wij zijn zeer blij met het resultaat.

 

Lunchroom Brasserie Tommy's (juni 2018)

Voor onze verbouwing waren wij op zoek naar nieuwe vloeren. Na een email in 2017 te hebben ontvangen van JB-Styling, hebben wij Pieter Breedijk uitgenodigd in Kloosterzande. Al snel werd duidelijk dat wij Pvc vloeren wilde, echter eerst moest akkoord komen op de verbouwing. In 2018 was het dan zover en hebben wij wederom Pieter uitgenodigd in Zeeland om alles nogmaals door te nemen. JB-Styling heeft de vloer geëgaliseerd en vakkundig gelegd met een mooie Pvc vloer. Prima services en vakmensen, voor zowel het egaliseren als het leggen van de vloer. Afspraken die gemaakt waren, ook echt nakomen! Het team van JB-Styling nogmaals bedankt.

 

Grand Café Broer & Zus te Overloon (januari 2018)

Afgelopen week onze nieuwe pvc vloer gekregen. Gelegd over onze oude vloer heen. Ziet er erg mooi uit , zijn zeer tevreden. Niet alleen over het eind resultaat maar ook over de service en het leggen. Keurig alles volgens afspraak en heel vlot.
JB-styling heel erg bedankt. 
 
 

Sonja de Jong (december 2017)

Super mooi gedaan!! Ben erg blij met onze Pvc vloer.

 

Bart Duijghuisen (november 2017)

Goedemorgen Pieter, op zoek naar een passende vloer voor in ons nieuwe huis, wat doe je dan .. op inernet zoeken en rondvragen in je kennisenkring. Via vrienden van mijn ouders zijn we bij JB-Styling uitgekomen en het gevoel was direct goed. Perfecte service dat ze aan huis koimen om verschilelnde vloeren te laten zien en je krijgt ze daarna op ware grote toegestuurd zodat je een definitieve keuze kunt maken. Fijne mensen die ook nog eens vakwerk leveren tegen een goede prijs. Wij hebben in ons huis gekozen voor een grote Pvc tegel in combinatie met Pvc stroken. Het eindresultaat is echt heel mooi geworden. Wij zijn echt super tevreden met de vloer en over de service van JB-Styling en kan ook iedereen dit bedrijf aanraden. 

 

Maaike Hotel Artisan (maart 2017)

Goedemorgen Pieter, wij zijn helemaal blij met de Pvc vloeren op de kamers! Vakkundig gelegd en het maakt het schoonmaken van de kamers een stuk makkelijker. Dank je wel voor dit alles en de snelle en goede service. Groetjes Maaike.

 

Annette Bentvelzen (maart 2016)

Als je dit bedrijf JB-Styling zou mogen beoordelen op kwaliteit, klantvriendelijkheid & service, krijgen ze van mij meer en meer dan UITSTEKEND. Dat zeg ik niet zomaar. In 2012 heeft JB-Styling bij ons een prachtige Pvc vloer gelegd. Helaas tijdens een feestje van mijn puberzoon, is tot 2x toe de waterpijp omgevallen. Omdat deze werkt met hete kooltjes, had ik in 5 lamellen brandplekken. (Bij snel verwijderen van de hete kooltjes is er niks aan de hand, helaas waren de pubers niet snel). En nu over geweldige service gesproken. Ik belde JBS vloeren en deze boden direct aan de 5 lamellen gratis te komen vervangen! Inmiddels is mijn vloer weer perfect. Ik wilde graag laten weten hoe ontzettend blij ik ben met deze unieke service/klantvriendelijkheid.

Met vriendelijke groet,

Annette Bentvelzen
Lisse

 

Hotel Restaurant De Kommel te Voeren België (Juni 2015)

Pieter Breedijk, eigenaar van JB-Styling, heeft meerdere keren de moeite genomen om vanuit Hoofddorp af te reizen naar Voeren. Wij hadden direct een goed gevoel bij Pieter. Nadat wij een datum hadden afgesproken zijn bij ons twee kamers gelegd en een gang met Pvc vloeren. JB-Styling is voor ons de juiste partner en wij zullen in de toekomst zeker vaker nog samenwerken met dit bedrijf.

 

Gezondheidscentrum Gein te Amsterdam (december 2014)

Wij hebben een zeer prettige ervaring met de firma JB-Styling. Pieter Breedijk is bij mij meerdere malen geweest om de situatie door te nemen voordat wij tot een akkoord kwamen. Vervolgens is de vloer keurig gelegd en zijn de afspraken die wij onderling hebben gemaakt met JB-Styling, prima uitgevoerd. Fijn dat er zulke bedrijven bestaan, die ook waarmaken wat zij zeggen.

Hans Groen

 

A-Train Hotel te Amsterdam (September 2014)

Wij hebben meer dan een prettige samenwerking met dit bedrijf JB-Styling. Al onze kamers zijn vervangen door Pvc vloeren en de gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Pieter Breedijk, de eigenaar van dit bedrijf komt net zo vaak langs totdat een ieder tevreden is.

 

CLaus Hotel & Event Center te Hoofddorp (Augustus 2013)

Beste Pieter,

JB-styling meldde zich spontaan bij ons toen wij  gingen verbouwen. Wij houden wel van pro-actieve ondernemers en hebben ze dus uitgenodigd om een offerte te maken. De keuze viel vooral op JB-Styling omdat Pieter Breedijk ons beloofde dat hun werk in ieder geval op tijd klaar zou zijn, al moesten ze in het weekend doorwerken. Ook werd er meegedacht om binnen het budget te blijven. Geen loze woorden, want inderdaad werd er 's nachts en in het weekend doorgewerkt aan alle vloeren en alles was perfect en netjes op tijd klaar. Goed werk! 

Leo Claus, Claus Hotel & Event Center, Hoofddorp

 

King Arthur Groep te Hilversum (Juli 2013)

Beste Pieter,

Voor onze kleinschalige woonvoorziening Ridderspoor te Hilversum (nieuwbouw) heeft Pieter Breedijk, eigenaar van JB-Styling, de vloerafwerking door ons gehele complex verzorgd. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. De communicatie was open en afspraken werden in goed overleg gemaakt en zijn altijd nagekomen. 

Jarcine Spaander

 

Restaurant De Lindehof te Nuenen (Maart 2013)

Pieter Breedijk van de firma JB-Styling uit Hoofddorp heeft via een email contact met mij opgenomen m.b.t. Pvc vloeren in ons restaurant.

Toevallig was ik als eigenaar van dit restaurant op zoek naar een nieuwe vloerbedekking. De huidige vloerbedekking voldeed niet aan mijn wensen meer en
na een afspraak met Pieter Breedijk te hebben gemaakt, was voor mij al snel duidelijk dat een PVC vloer voor mij de juiste oplossing zou kunnen zijn.
Ik wilde een vloer met een warme uitstraling, slijtvast en welke ook makkelijk in onderhoud is.
Door JB-Styling is vervolgens een mooie offerte neergelegd met mijn wensen hierin vernoemd. Pieter Breedijk nam de moeite om meer dan 1x vrijblijvend langs te komen om alles netjes 
te bespreken. Uiteindelijk heb ik dan ook gekozen voor JB-Styling om hun de opdracht te laten uitvoeren. De vloerlegger heeft keurig een ondervloer geplaatst
over de huidige vloerbedekking en hierop is het Pvc verlijmd. Pieter Breedijk had aangegeven dat alles op tijd klaar zou zijn en dit alles is inderdaad ook zeer netjes en accuraat gebeurd.
Ik ben als eigenaar van mijn restaurant dan ook blij met deze Pvc vloer en kan Pieter Breedijk en zijn bedrijf JB-Styling aanraden om bij u de vloer te laten verzorgen.
 
Soenil Bahadoer
 
Restaurant De Lindehof
Beekstraat 1
5671 CS NUENEN

www.restaurant-delindehof.nl

 

Petit Restaurant 10 (April 2013)

In juli 2012 kochten mijn vrouw en ik een restaurant in Hoofddorp. Toen nog "het rustpunt", was een beetje blijven hangen in de jaren 70 sfeer. Ons idee was een moderne inrichting, dus alles er uit en restylen maar! Alles was naar onze zin, er was alleen een min puntje...... De vloer voor en achter de bar. Een betonnen vloer met stenen, wat kunnen we daar nu mee doen? Na wat navraag gedaan te hebben kwamen we uit op een PVC vloer. Ideaal, het kan nat worden, de vloer hoeft er niet uit en het is binnen 3 dagen gelegd! Zodoende kwamen wij uit bij Pieter Breedijk van de firma JB-Styling. Omdat er een legio aan kleuren mogelijk zijn waren wij er vrij snel uit, een lichte kleur met houtnerfprint voor op de vloer en een grijsprint voor het voeten opstapje voor de bar.

Zoals afgesproken kwamen ze maandag onze oude tegelvloer egaliseren, en woensdag werd de pvc vloer gelegd. Dezelfde dag ook meteen in gebruik genomen omdat ons restaurant gewoon open moest....! Ook dat was geen probleem.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, mocht u het zelf willen komen bekijken.....

Restaurant Tien

Graftermeerstraat 10

2131AC Hoofddorp 

 

Hotel Old Dutch (Maart 2011)

Beste Pieter,

Wij hebben jou in korte tijd leren kennen als een vakman die weet waar hij over praat en die zijn afspraken ook nakomt. Wij waren in het hotel op zoek voor alle kamers na een slijtvaste en betaalbare Pvc vloer. Ondanks alle druk die erop stond, heb jij en de vloerenleggers topwerk afgeleverd. Onze dank hiervoor.

Jan Zwarthoed

 

DAP Midwoud-Medemblik-Wervershoof (maart 2011)

Beste Pieter,

Mijn eerste PVC vloer is in 1977 gelegd en is in 2002 vervangen, omdat ik ging verbouwen, hij had nog langer meegekund.
De volgende vloer ligt nu dus bijna 10 jaar en is nog steeds als nieuw.

Mocht je een referentie nodig hebben met betrekking tot de kwaliteit van PVC vloeren wil ik die gaarne geven. 

Met vriendelijke groet,

G. Huijser van Reenen 

 

Groepsaccomodatie Huntershof (Februari 2012)

Pieter Breedijk, eigenaar van JB-Styling heeft ons een mooie Pvc vloer verkocht en deze is door hun ook vervolgens vakkundig gelegd. Vakwerk! Bij JB-Styling is alles in goede handen en hebben zij op alles wel een goed alternatief.

Klaas Zijlstra

 

Dorpshuis De Wije Ilp (maart 2013)

Beste Pieter,

Wij zijn hartstikke blij met onze nieuwe Pvc vloer. Hij ziet er superstrak uit. Je had voor al onze wensen een goede oplossing en je zag er niet tegenop om nog een keertje extra langs te komen om de puntjes op de i te zetten. Bedankt voor het meedenken. De Wije Ilp is een prachtige vloer rijker!

Jaap Jongewaard

 

Zorgboerderij Moai Seldsum (Februari 2013)

Beste Pieter,

Tot nu toe zijn onze ervaringen opperbest met JB-Styling. Na mail contact werd er snel een afspraak gemaakt. Men begreep meteen wat onze wensen waren en kwamen snel met een gedetailleerde offerte. Alle afspraken werden nagekomen. De mannen die de uitvoering deden kwamen door weer en wind en werkten snel en netjes. Er werd goed overlegd.Alles werd binnen de afgesproken termijn gelegd. De vloer is prachtig en ligt er super strak in. We hopen natuurlijk niet dat het nodig is, maar we rekenen gezien de afwikkeling ervaring die we nu hebben, dat we ook bij vragen of problemen met de vloer weer een prima service krijgen.

Thomas en Attsje de Vries - van Gunst

 

HVM Vaartochten bv (Februari 2013)

Beste Pieter,
 
Jarenlang hebben we problemen gehad met onze vloeren. Dit in verband met het intensief gebruik aan boord van onze schepen, water en de weersomstandigheden.
Nu hebben we de Pvc vloer liggen en zijn enorm tevreden. Dit had ons veel investering in tijd en geld bespaard maar we zijn blij dat we uiteindelijk hier op uitgekomen zijn!
 
Dank ook dat het zo snel en netjes is uitgevoerd.
 
Met vriendelijke groet,
 
Erik Termeer

 

Hotel Vierhouten (Februarie 2013)

Beste Pieter,

We zijn nu 2 weken verder en de vloer ligt er mooi in en is door de eerste gasten goed ingedanst.
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met JB-Styling en de snelle afspraak die door Pieter Breedijk is waargemaakt, want het was bij ons allemaal kort dag, bedankt hiervoor. Ook Paul die de vloer helemaal gelegd heeft, super. Wij zullen jullie zeker aanraden bij collega's.
Voor de liefhebbers die een kijkje willen nemen hoe de vloer erbij ligt, de foto's staan op

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.422462217844548.1073741825.182344618522977&type=1

Groeten Bas en Valerie